Детската стоматология се занимава с оралната хигиена и профилактика на детските зъбки. Децата получават индивидуална програма за грижата към зъбите си. Научават се на правилни хигиенни навици и техника на миене на зъбите, както и на правилен хранителен режим съобразен към постигане на балансирано развитие и предпазване от развитие на кариес. Всички тези процедури, както и лечението на вече развили се кариеси и усложнения, се извършват в приятелска за децата обстановка от специалисти. Децата се лекуват без болка и страх под формата на игри чрез най-модерни методи и техника.

Т::+359 898 840 480

Е::info@davident.bg

Оралната хирургия се свързва с хирургично лечение на заболяванията на устната кухина. Ваденето на мъдрец-било ретениран или не, се извършва от хирург без болка и с максимално бързо зарастване на раните. След това празнината може да бъде възстановена с зъбен имплант и естетична коронка.

Т::+359 898 840 480

Е::info@davident.bg

Пародонтологията е съвременен отдел, който се занимава с лечението и профилактиката на венците. В davident успешно се спряваме с пародонтита и неговото прогресиране като предоставяме пълна гама от процедури, ориентирани към спирането на бактериалната инфекция, премахването на микроорганизмите и оздравяването на венеца.

Т::+359 898 840 480

Е::info@davident.bg

Ендодонтията се занимава с лечение на кореновите канали на зъбите. Кореновите канали на засегнати зъби са инфектирани и трябва старателно да бъдат проходени,обработени механично и химично и накрая да бъдат херметически запечатани с биологично активни материали. По този начин се гарантира за най-голяма дълготрайност на комрометирани вече зъби и максимално дългото им преживяване в устата.

Е::+359 898 840 480

Т::info@davident.bg

Ортодонтията е дял от денталната медицина,свързана с подреждането на зъбите. Постигането на мечтаната усмивка с подредени зъби помага с почистването на зъбите, а оттам и намалява риска от развитие на кариес. Подреждането на зъбите се постига основно с брекети, снемаеми шини, профилактични трейнери и прозрачни алайнери invisaligm. Подредените зъби създават подмладяваш ефект и подпомагат за функционалното здраве на челюстните стави.

Т::+359 898 840 480

Е::info@davident.bg

Естетичната стоматология се занимава с постигането на мечтаната от вас усмивка. Подобряват се формата,размерите и цвета на вашите естествени зъби без отнемане на здрави тъкани чрез използване на високоестетични композити-бондинг.

Друго направление в естетичната дентална медицина са фасетите и коронките. Използваме минималноинвазивна препарация, като предпазваме естествените зъбни тъкани.Чрез фасетите и коронките се справяме с несъвършенствата на формата,големината и цвета на зъбите.

Т::+359 898 840 480

Е::info@davident.bg

Имплантологията е съвременен дял от денталната медицина, който цели да възстанови липсващи зъби без да се изпиляват здрави съседни зъби. Това е надеждно и дългосрочно решение за обеззъбени участъци, при което се постига комфорт и естетичен резултат.

Т::+359 898 840 480

Е::info@davident.bg

Т::+359 898 840 480

Е::info@davident.bg